De competitie is inmiddels alweer 4 weken onderweg. Hoe zijn de teams van DV Houten de competitie eigenlijk gestart?

Eddie's Eagles:
In het 2e jaar eredivisie wordt een zwaar seizoen verwacht. De kwaliteit van de teams die er uit de eerste divisie bijgekomen zijn, is duidelijk hoger dan wat er afgelopen jaar gedegradeerd is. Toch is de start hoopvol te noemen, want na 2 keer verlies in de eerste wedstrijden, werd de afgelopen weken twee keer met 6-3 gewonnen, resulterend in een keurige plaats in de middenmoot.

Het Chaos Team:
Het Chaos Team kende een wat stroeve start. Niet gek, als je bedenkt dat ze gepromoveerd zijn naar de 1e divisie en het team de nodige veranderingen heeft ondergaan. Afgelopen week verdubbelde het team echter in één klap het puntentotaal door met 8-1 te winnen. Laten we hopen dat hiermee de weg naar boven gevonden is.

De Proclaimers:
Nieuw binnen de vereniging en afgelopen seizoen misschien tegen wil en dank gepromoveerd. Ook hier de nodige veranderingen, want Rody en Hans bleven achter in Zeist, maar hier kwamen K3 en Rick voor terug. De eerste 4 wedstrijden gingen helaas allemaal verloren en als klap op de vuurpijl liep captain K3 ook nog eens een schouderblessure op in de caféderby tegen Eddie's Lions. Laten we hopen dat Bo de komende weken wat vaken "BAM!!" kan roepen.

Andartica:
Andartica heeft ook afgelopen week voor het eerst een partij gewonnen. Echter ook in de verliespartijen hebben ze de nodige punten verzameld (twee keer 5-4 en één keer 6-3). Hierdoor doen zij vooralsnog keurig mee in de middenmoot.

Straight Arrow:
Straight Arrow is als een speer van start gegaaan! Een 8-1 en 7-2 overwinning in de eerste twee weken zorgde ervoor dat ze gelijk bovenin meedraaiden. In de derde week was er een kleine inzinking voor de mannen van Robert, maar afgelopen week lieten ze zien dat dit slechts een kleine vergissing was.

@Mango's 1:
Mariska en haar team kennen op z'n zachtst gezegd een stroeve start.  De eerste 4 wedstrijden gingen allemaal verloren, waardoor het team zich in de onderste regionen van divisie 3B bevindt. Een lekkere overwinning zou het team wellicht over een dood punt heen helpen. Eén positief punt: deze week werd de eerste bierronde van het seizoen gewonnen!

@Mango's 2:
Mango's 2 wist dat het een flinke uitdaging had dit seizoen, omdat ze door een vrijgevallen plek binnen de vereniging hun kunsten een divisie hoger mogen vertonen. De eerste 4 wedstrijden gingen allemaal verloren, maar er zaten een paar wedstrijden bij die erg close waren. De eerste overwinning gaat vanzelf een keer komen.

True Blue:
True Blue is het seizoen prima gestart. Drie overwinningen in de eerste vier wedstrijden zorgen ervoor dat het team van Tun Hol bovenin de middenmoot meedraait in hun divisie. Het kon nog wel eens een mooi seizoen worden zo.

Let's Play:
De mannen van captain Ron Louwer kenden een wat stroeve start van de competitie met twee verliespartijen, maar in de derde week was de eerste overwinning een feit. De uitslag van deze week is nog niet bekend, maar tegen de nummer laatst zullen ze toch wel gewonnen hebben? In dat geval staat het team weer keurig in de middenmoot!

@Mango's 4:
Man-go's 4 begon het de competitie uitstekend met een overwinning, waarna twee verliespartijen volgden. Afgelopen week knalden ze er echter weer  8-1 overwinning uit en hiermee doen het team mee om de bovenste plaatsen in een divisie waarin het bovenin allemaal heel dicht bij elkaar lijkt te liggen. Wie weet wat voor moois hier nog uitkomt!

Bull's Tail:
De uitslag van week 4 is nog niet bekend, maar de eerste 3 weken leverden 2 overwinningen op en hiermee is het team uitstekend gestart. Ze draaien momenteel bovenin mee, dus eens kijken wat dit seizoen gaat opleveren voor de mannen van Tommie.

Postadres DV Houten

Hoefbladhof 42
3991 GH Houten

E-mail
bestuur@dartvereniginghouten.nl

Locatie Eddie's

Papiermolen 3A
3994 DJ Houten
Tel: 06-51514491